Afgelopen maandag was misschien wel een historisch dieptepunt: Popcorn time ging offline! De hele wereld was in rep en roer.

Miljoenen mensen over de hele wereld keken via popcorn time de nieuwste films, helemaal gratis. Echter hebben de makers afgelopen maandag de stekker eruit getrokken, de laatste tijd kregen steeds meer gebruikers een boete voor het illegaal streamen van content, vooral in duitsland.

Is er ook goed nieuws?
Yes! Met trots hebben de makers van popcorn time aangegeven een nieuwe dienst op starten: Butter wordt de nieuwe popcorn time.

Waarom butter en niet gewoon popcorn time?
Butter wordt het nieuwe alternatief van popcorn time naar eigen zeggen is deze dienst een stuk veiliger dan popcorn time.

Wat houdt butter project in?
Butter project is zoals hierboven al vermeld het legale popcorn time alternatief, volgens de ontwikkelaars is het bij deze dienst de bedoeling om films te kunnen streamen maar buiten het beeld van de autoriteiten en copyright houders te blijven. Met butter kun je niet zien vanaf welk ip adres een film bekeken wordt, dit was wel het geval bij popcorntime.

Momenteel haalt de dienst alle content van de website vodo.net met butter willen de ontwikkelaars zich nadrukkelijk onderscheiden door het aanbieden van illegale content op een veilige manier.

User Rating 0 (0 votes)
Sending
Comments Rating 0 (0 reviews)

2 reactie's

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sending

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl