Popcorn time is offline, maar wil jij toch gratis onbeperkt de nieuwste films en series kijken? Download dan nu de opvolger van popcorn time: Butter project!

Wat is Butter Project?

Butter project is de opvolger van popcorn time, butter project is gemaakt door de ontwikkelaars van popcorn time, via butter project kijk jij gratis naar films en series maar op een veiligere manier dan bij popcorn time.

Waarom is dit veiliger?

Wie het nieuws de laatste tijd heeft gevolgd weet dat er in diverse landen boetes zijn uitgedeeld voor het kijken naar films op popcorn time, wanneer je bij popcorn time naar een film keek downloadde en uploadde je de film zonder dat je dit doorhad, hierdoor was je IP-Adres ook beschikbaar en op te vragen, aangezien het IP-adres vaak is gekoppeld aan een huis adres was het dus niet zo moeilijk om de “downloader, jij dus” te achterhalen.

Bij butter project wordt het een stuk lastiger gemaakt om te zien vanaf welk ip adres de film bekeken wordt, wil jij zeker zijn van een anonieme identiteit? Kijk dan eens naar een VPN verbinding: Veilig films kijken met een VPN-verbinding

Butter project downloaden

Butter project is verkrijgbaar voor Windows, Linux, Mac os x, Android en IOS…

De download voor Project Butter Time is helaas nog niet beschikbaar. Zodra buttertime te downloaden is, zal je de link op deze pagina vinden! Meer informatie over de release van butter lees je hier.

User Rating 5 (1 vote)
Sending
Comments Rating 0 (0 reviews)

2 reactie's

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sending

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl