Naar aanleiding van de vele vragen over de release van buttertime (ook wel butter project genoemd), bij deze een korte update.

Er zijn momenteel veel ontwikkelaars op vrijwillige basis bezig met de ontwikkeling van buttertime. Buttertime.nl is zelf niet verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de software. Wij voorzien je enkel van informatie. Omdat er bij ons ook weinig bekend is over de vorderingen die gemaakt worden in het butter project, kunnen ook wij nog geen definitieve release datum geven.

Wanneer is butter project te downloaden?

De ontwikkelaars van buttertime hebben nog geen duidelijkheid gegeven over de release datum. Noch op de website, noch via social media laten ze enkele informatie doorschemeren over een download file. Voorlopig kunnen we enkel rustig afwachten en de ontwikkelaars de tijd geven om een zo goed en veilig mogelijk programma neer te zetten.

 

Via het butter project forum liet één van de ontwikkelaars het volgende weten:

buttertime release

 

Zodra de download beschikbaar is, of er een release datum aan het licht komt, lees je het uiteraard op Buttertime.nl en op de FaceBook pagina. Wil jij er als eerste bij zijn? Like dan de FaceBook pagina.

User Rating 0 (0 votes)
Sending
Comments Rating 0 (0 reviews)

2 reactie's

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sending

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl