In Ja, Ik Wil! ontmoeten we Roos, een succesvolle vrouw van begin dertig. Steeds als ze begint te dromen van een huwelijk, wordt ze gedumpt. En dan wordt ze ook nog eens uitgenodigd op de bruiloften van haar exen en haar beste vriend. Om zichzelf niet te laten kennen, neemt ze haar jongere stagiair Daan mee naar alle ceremonies. Ze raakt veelvuldig verzeild in gênante situaties en valt prompt als een blok voor de charmes van een aantrekkelijke arts. Men zegt wel: ‘Van een bruiloft komt een bruiloft’, maar is hij de ware Jacob tegen wie ze ‘Ja, ik wil!’ zal zeggen?

JA, Ik Wil! online kijken

JA, Ik Wil! is een Komedie, Nederlands film, geregisseerd door Kees van Nieuwkerk. Je kijkt deze film online met Videoland. Nu zelfs de eerste 2 weken gratis!

Bekijk deze film online


Acteurs in JA, Ik Wil!

Elise Schaap, Thijs Römer, Loes Haverkort

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl