Kodi

De kodi mediaplayer is naast Popcorn Time een populaire manier om gratis films en series te streamen. Door het toevoegen van zogenoemde add-ons tover je de mediaspeler om in een gratis streamingdienst.Films kijken met kodi

Wat is Kodi?

Kodi is een opensource mediacenter. De software is oorspronkelijk ontwikkeld voor de Xbox en was beschikbaar onder de naam XBMC (XBox Media Center).  Sinds versie 9.04 is Kodi echter niet meer beschikbaar voor de Xbox.

De meeste video, audio en foto formaten worden door de software ondersteund. Deze kunnen van zowel een externe bron (zoals dvd of usb) afgespeeld worden, als via een internet verbinding. Mede dankzij de laatste optie is het mogelijk om via Kodi illegaal films er series te kijken.

Hoe werkt Kodi?

Om films te kunnen afspelen is alleen het installeren van de software niet voldoende. Om toegang te krijgen tot een uitgebreid aanbod moet je enkele add-ons installeren. Dit zijn toevoegingen om het mediacenter uit te breiden. Welke add-ons je nodig hebt, en hoe je deze installeert lees je in onze handleiding hier onder.

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl