Legale streamingdiensten

Met Popcorn Time en Torrents Time kijk je naar films en series zonder hiervoor te betalen. Op dit beeldmateriaal berust echter auteursrecht. Makers van de films en series lopen veel inkomsten mis dankzij de illegale streamingdiensten. Buttertime.nl moedigt aan om gebruik te maken van een legale streamingdienst. Waarom? Dat lees je hieronder.

Waarom gebruik maken van een legale streamingdienst?

We willen allemaal graag naar een film kijken die goed is uitgedacht en mooie beelden bevat. Het creëren van een ‘goede’ film brengt uiteraard veel kosten met zich mee. Wanneer we met z’n allen de films via een illegale streamingdienst als Popcorn Time kijken, en er dus niet voor betalen, loopt de maker enorm veel inkomsten mis. Het budget voor het maken van nieuwe films zal dus omlaag gaan, wat de films natuurlijk niet ten goede komt! Wanneer je gebruik maakt van legale streamingdiensten als Videoland, Netflix of KPN Play ontvangen de makers wél een vergoeding.

legale streamingdienst videoland

Maar wat kost het dan?

Een abonnement bij Videoland, Netflix of KPN Play kost gemiddeld rond de €10,00 per maand. Wanneer je echter gaat kijken wat het kost om één losse film in de winkel te kopen dan ben je ook al gauw een tientje kwijt. Ter vergelijking: met een Netflix of Videoland abonnement kijk je voor hetzelfde bedrag de hele maand lang onbeperkt naar de nieuwste films en series.

Videoland unlimitted

» Eerste 2 weken gratis
» Onbeperkt films en series kijken
» Kijk op TV, computer, tablet en mobiel

Direct online films kijken

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl