Voor Android toestellen is er een volledig nieuwe Popcorn Time app uitgekomen. De Popcorn Time 3.0 app voldoet aan alle nieuwe Android richtlijnen en heeft een volledig nieuw design gekregen.

Een aantal maanden terug lieten we je al weten dat er rond juni 2017 een nieuwe Android-app beschikbaar zou komen. De makers hebben deze deadline niet gehaald, maar nu is het toch eindelijk zo ver; Popcorn Time 3.0! Deze versie is qua snelheid en gebruiksgemak verder geoptimaliseerd. Daarnaast biedt de app de gebruiker op interesses gebaseerde films en serie’s aan.

Popcorn Time in Nederland

Popcorn Time is in Nederland erg populair. De makers van de streamingdienst lieten aan Androidplanet.nl weten geen officiële cijfers meer te geven. Wel konden ze vertellen dat Android het meest gebruikte platform is, mede omdat het installeren van de app op iOS devices tot voorheen vrij lastig was.

In de nieuwe release is het vanaf nu ook mogelijk om Nederlands nagesynchroniseerde films te kijken. Leuk voor bijvoorbeeld kinderfilms die ook in het Nederlands zijn ingesproken.

Download de Popcorn Time 3.0 Android app

De nieuwe Popcorn Time Android app is vanaf nu te downloaden via de officiële website. Maak je gebruik van Windows, Linux of iOS? Kijk dan op onze Popcorn Time pagina voor meer informatie en andere downloads.

Illegaal

Let op; het gebruik van Popcorn Time is en blijft illegaal. Buttertime.nl adviseert dan ook om gebruik te maken van legale streamingdiensten. Dit kan vandaag de dag al voor nog geen 10 euro in de maand. Op deze manier kijk je op een eerlijke manier naar je favoriete films & series, en krijgen de auteurs de vergoeding waar ze recht op hebben. Benieuwd welke films er beschikbaar zijn? Bekijk het aanbod hier! Heb je er schijt aan? Download dan de Popcorn Time app.

Jouw mening over Popcorn Time 3.0 voor Android
User Rating 3 (3 votes)
Sending

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl