Popcorn time de bekendste streaming dienst van dit moment gaat voorgoed offline! Sinds maandag heeft de dienst al te maken met storingen en gingen er geruchten over het stoppen van het team.

Popcorntime.io is dood, dit geeft de pagina aan waar je de status van de servers kunt zien. Sinds maandag klagen gebruikers al dat ze geen films meer kunnen kijken en screamen. De ontwikkelaar van popcorntime heeft tegen TorrentFreak verteld dat hij de servers voor definitief heeft gesloten, en alle logs heeft verwijderd die ontwikkelaars schade zou toe kunnen brengen.

Wat is de reden van dit besluit?

De laatste tijd is popcorn time vaak in beeld geweest, de laatste tijd kregen steeds meer gebruikers een boete, zoals het er nu naar uitziet zal de dienst binnenkort een nieuwe veilige streaming dienst online zetten genaamd butter.

Kan ik nog wel (gratis) films kijken?

Ja, uiteraard. er zijn verschillende ‘forks’ actief van Popcorn Time. Onder andere de CE en de .TO fork. Deze werken nog prima. Een betere optie is om een abonnement te nemen op een legale streamingdienst. Dit kost je nog geen 10 euro per maand.

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl