Home ยป Popcorn Time

Popcorn Time

Popcorn Time is een illegale streamingdienst die het mogelijk maakt films en series gratis en online te bekijken. De streamingdienst is in Nederland in korte periode razend populair geworden. Hoewel anti piraterij organisaties hard hun best doen om het gebruik van Popcorn Time een halt toe te roepen, is de dienst nog steeds beschikbaar.Hoe werkt Popcorn Time

Popcorn Time is een programma of app die je installeert op je computer, tablet of smartphone. Via de software kan je opzoek gaan naar films en/of series. Wanneer je een film afspeelt ben je in principe een torrent aan het downloaden. Zodra je de film aan het kijken bent, wordt op de achtergrond tegelijkertijd die film weer geupload door jou. Op deze manier kunnen andere mensen de film ook weer ‘downloaden’, en blijft er een constante snelle verbinding in stand.
Popcorn Time

Let op, Popcorn Time is illegaal. Buttertime.nl adviseert gebruik te maken van legale streamingdiensten. Bekijk het film aanbod van videoland.

Is Popcorn Time illegaal?

Op deze vraag is eenvoudig antwoord te geven: ja, Popcorn Time is illegaal. Omdat je de films die je bekijkt download en upload vanaf een torrent site, is het gebruik van de streamingdienst illegaal. Volgens de Nederlandse wetgeving is het niet toegestaan om auteursrechtelijk materiaal te downloaden en/of te uploaden. Films en series kijken zonder hiervoor te betalen is dus verboden.

Toch zijn er maar weinig mensen die daadwerkelijk een boete hebben gekregen voor het gebruik van de software. En zijn maar enkele gevallen bekend.

Wanneer je toch besluit om Popcorn Time te gebruiken is het altijd raadzaam om gebruik te maken van een VPN. Deze schermt je ip adres af, en maakt het voor opsporingsinstanties lastiger om je te traceren.

Popcorn Time downloaden

Wil je Popcorn Time downloaden? Dat kan nog steeds. Toch adviseren wij je om hier nog eens over na te denken. Vandaag de dag kijk je voor nog geen 10 euro per maand onbeperkt naar de nieuwste films en series met legale streamingdiensten als Netflix en Videoland. Op deze manier krijgen de makers van de films een vergoeding waardoor ze ook in de toekomst voldoende budget hebben om geweldige nieuwe films te maken.

Download Popcorn Time CE Download Popcorn Time voor iOS