De download van Butter Project laat nog steeds op zich wachten. Toch komen we met goed nieuws. Popcorn Time is terug! Het gaat hier om Popcorn Time CE, wat staat voor ‘Community Edition’. Je kunt dus weer genieten van de nieuwste films en series!

Popcorn Time CE

De eerste release van Popcorn Time is jaren geleden al offline gehaald. De ontwikkelaars hebben de code openbaar gemaakt, en andere ontwikkelaars zijn hiermee aan de slag gegaan. Zo zijn er in de loop der tijd al verschillende varianten van de dienst voorbij gekomen. Omdat het online kijken van films en series erg populair is, zijn er een hoop instanties die dit tegen proberen te gaan. Het kijken van films en series zonder hiervoor te betalen is immers illegaal. Auteurs lopen een hoop inkomsten mis. Hoe lang je gebruik kunt maken van Popcorntime CE is dus maar de vraag.

Popcorn Time download

Popcorntime CE is te downloaden via onze Popcorn Time pagina. Op de site kan je een download link vinden voor onder andere Windows, Mac OSX, Linux en Android. Ook de Community Edition van popcorntime is illegaal. Het is dus aangeraden om gebruik te maken van een VPN (een moeilijk te achterhalen verbinding).

Toch liever legaal naar je favoriete films en series kijken?
» Videoland (Nu 2 weken gratis!)

Download Popcorn Time

12 reactie's

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl