Goed nieuws voor film liefhebbers! Torrents Time, de nieuwe variant van Popcorn Time maakt het voor gebruikers mogelijk om films en series direct vanuit de webbrowser te streamen. Deze browservariant maakt het nog eenvoudiger om je favoriete films en series te kijken. Deze variant van Popcorn Time maakt gebruik van een plugin voor je browser die middels een beveiligde verbinding contact maakt met de streamingdienst. Zo is volgens de makers van Torrents Time je ip-adres afgeschermd.

Torrents Time lastig offline te halen

Met regelmaat wordt Popcorn Time succesvol offline gehaald. Toch keert de (illegale) streaming dienst steeds weer terug. De versie die nu is uitgebracht, Torrents Time, kan het wel eens langer vol gaan houden dan de voorgaande releases.

Torrents Time maakt gebruik van een plugin voor je browser en installeert dus geen software op je computer. De plugin streamt films en series direct in de browser. Er worden dus geen bestanden meer op je harde schijf opgeslagen. Op deze manier is het voor Brein en andere stichtingen erg moeilijk om de dienst offline te halen.

De makers zijn middels een brief van stichting Brein dringend verzocht de plugin offline te halen. Dit gaat echter niet gebeuren omdat er volgens de makers geen sprake is van illegaal handelen. Volgens hen is het gebruik van Torrents Time niet illegaal omdat films direct in de browser afgespeeld worden. Er worden dus geen bestanden op de harde schijf van de gebruiker opgeslagen.

Download Torrents Time

Torrents Time is te downloaden voor onder andere Google Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari.

Download Torrents Time

8 reactie's

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • wordt idd ook beweerd op de website maar na het downloaden en installeren van torrentsTime-download.exe voor Firefox gebeurt er absoluut niks. ook niet als ik naar de PirateBay surf. kan je aan ons noobs niet effe een how-to in elkaar knutselen? thanx

 • Wanneer je bij The Pirate Bay of Kick Ass Torrents een film zoekt, kan je door op ‘Stream it!’ te klikken, de film direct afspelen.

  Pirate Bay stream torrent

 • Hallo,
  Ik heb de plugin gedownload maar er gebeur niets. Zoals hierboven beschreven zie ik stream it ook niet staan.
  Wanneer ik de toepassing van popcorn time open zie ik wel series maar films zie ik niet. Ik krijg volgende melding: geen antwoord ontvangen van externe films-api, controleer http://status.popcrontime.ag en probeer het later opnieuw.
  Kan iemand mij helpen zodat ik terug films kan kijken?

  Alvast bedankt

 • Ook zie niets op popcorntime of piratebay waaruit blijkt dat de plugin bestaat. Moet ik gewoon op “kijken” klikken? Dan vraagt popcorntime om een VNP verbinding. Dat zou dan toch niet meer van toepassing zijn als de plugin werkt?

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl