Gebruikmaken van de populaire en toch illegale streamdienst Popcorn Time, dat kon wel eens verleden tijd zijn. De P2P streamdienst wordt flink aangepakt en gaat straks verder onder de naam Butter project in combinatie met een VPN verbinding is de kans zeer klein dat je wordt gepakt of misschien wel een boete krijgt. Of je daadwerkelijk onbeperkt en zonder gepakt te worden films en series kunt kijken via een VPN-dienst, dat is niet duidelijk – maar een stuk veiliger ben je wel. Gebruik van popcorn time of straks butter project is en blijft op eigen risico.

Wat is nou VPN?

Een VPN biedt jou een veilige mogelijkheid om te kunnen internetten, door gebruik te maken van een vpn verbinding valt er niet te achterhalen wie er achter de vpn verbinding zit. Zie ook onderstaand voorbeeld:

Populaire VPN-diensten

Er zijn talloze VPN-diensten te vinden op het internet, hieronder drie van de betere diensten:

 1. Private Internet Access
  Private Internet Access is verreweg de meest populaire en favoriete VPN-dienst op het internet. Talloze mensen maken hier dagelijks dankbaar gebruik van. De dienst is niet gratis, voor 5 euro per maand of 29 euro per jaar wordt je volledig anoniem het web op geslingerd. Je hebt hiervoor een gebruikersnaam en wachtwoord nodig die al je apparaten van een end-to-end encryption en een anonieme verbinding voorzien. Je kunt bij Private Internet Access kiezen uit talloze servers die over de hele wereld staan, erg handig als je bijvoorbeeld content wil bekijken dat region-restricted is.
 2. Cyberghost
  Als je zeker wil weten dat je een goede VPN aan de haak hebt geslagen dan moet je er wel voor betalen. Cyberghost is gratis, maar daarbij moet je wel wat meer geduld hebben. Cyberghost heeft meerdere servers in Amerika en Engeland, voor de gratis versie. Tot één gigabyte is de dienst gratis en dus niet heel lang geschikt voor een dienst als Butter project. Een aantal films later zit je al gauw op een gigabyte. Als je dus meer wilt doen dan alleen wat surfen dan is het verstandiger om over te gaan op de betaalde dienstverlening van Cyberghost.
 3. TOR
  TOR is niet écht een VPN, maar geeft je wel veel meer privacy op een laagdrempelige manier. TOR is open source en helemaal gratis en zorgt ervoor dat je versleuteld via zes verschillende servers op het internet kunt surfen. Onderscheppen van je locatie wordt enorm moeilijk en zo kun je dus ook anoniem gebruikmaken van Buttertime.

  Een nadeel is dat TOR niet enorm snel is, maar met voldoende geduld kun je wel enorm veilig gebruikmaken van het internet.

1 reactie

Kijk direct online naar je favoriete films en series

Bekijk het aanbod

Volg Buttertime.nl